2015. ápr 28.

Hagyjatok már

írta: Kristóf Tarnay
Hagyjatok már

"Kedves" Fidesz!

Az idézőjel azért a bosszúságért jár, amikor negyed tízkor lélekszakadva rohantam a teszkóba, hogy még be ne zárjon, nem baj, hazafele már egész nyugodtan dúdoltam az Apa zenélt.

Nos, kezdetek hasonítani az előre lájkolós idegesítő fészbúkozós oldalakra. Ugye előre meg kell titeket választani, mikor fogalmunk sincs, mit is akartok (meg sajnos nektek se nagyon), mert többet írtok jobbos blogot az MTVA-nál (amivel önmagában nicsen semmi gond, én is blogolok, csak én veletek szemben nem azért, hogy állami milliókat kapjak érte), mint pártprogramot. Aztán ha nem tetszik a népnek, akkor bedobtok valami klisét, hátha az bejön: menekültek, IMF, Brüsszel, most meg az energiaital - bazi káros, ugye, elhisszük, szeretünk rettegni.

Nos, ez a méretcsökkentés nettó hülyeség, bár igaz ami, ha fél liter szárnyat két dobozban veszek, több adót fizetek. De hát végül is a lájkolgatós pórszájtoknak is az a céljuk, hogy végső soron pénzt szerezzen - csak ők a hirdetésekkel, aminek ugye valahol van haszna.

Tudjátok mit? Az energiaital szörnyű, káros, imperialista, gyarmatosító, minden, rettegünk, oké. Ne igyatok, de hagyjatok már békén. Inkább akkor a szörnyeteg koffein hiányában aludjatok, véleményem szerint jobban járunk.

Csak nehogy korkoljatok, ugye...

Szólj hozzá